ЦДГ  №32 МОРЯЧЕ

гр.Варна

ВТОРА ГРУПА

 

40 години

Химн на ЦДГ №32 "Моряче" -
00:00 / 00:00

                            ПЪРВА ГРУПА

Щастливи сме да Ви приветстваме с добре дошли в Целодневна детска градина №32 "Моряче". Тя е привлекателен център за децата в кв. "Младост" и място, в което се осигуряват уют, спокойствие, оптимален ритъм на обучение и възпитание, атмосфера на доверие, обич и приятелство. 

 В  ЦДГ №32 "Моряче" работят и творят високо  квалифицирани  педагози, които уважават детската личност. Тук  откриваме и развиваме индивидуалните способности на децата и стимулираме  социалните им компетентности. Благодарение на  любовта, грижите и всеотдайността на екипа  в детското заведение , децата растат  здрави, закалени, жизнерадостни и заедно с това  получават необходимите знания, умения и навици съобразно възрастта си.

Тук те играят, учат и опознават света и себе си, от което ще запазят  много спомени и добри приятелства.

ЧЕТВЪРТА  ГРУПА

С приоритет в ЦДГ №32,, Моряче’’ се работи върху екологичното възпитание.

Чрез  различни инициативи – участия в конкурси, почистване и озеленяване се стремим да приобщаваме децата и техните родители към екологичните ценности .

Активното участие на детската градина  в градски, регионални, национални и международни конкурси заслужено носят много грамоти и награди на малките ни възпитаници.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now